Vi hoppas att få träffa dig på rekryteringsmässan i Mjölby Götalands och Pema är intresserade av Dig som har erfarenhet och kompetenser för Industri och Verkstadsföretag.

Kompetenser som våra kundföretag frågar efter är:
- Svetsare
- Montörer
- Maskinoperatörer
- Truckförare
- Rörmontörer/VVS montörer

Pema Arbetskraft AB och Götalands Rörkompetens AB arbetar med att bemanna företag i regionen Östergötland och Södermanland. Götalands arbetar även med bemanning till Verkstad och Rörföretag i övriga delar av landet. Våra kontor finns Norrköping och Linköping.

Vi söker dig som har erfarenhet och vana från ovan kompetensområden. Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att ta dig till och ifrån arbetet.

Du kan även hitta mer information om Pema Arbetskraft AB på deras hemsida www.pemaarbetskraft.se Där kan det även finnas andra intressanta arbeten att söka.

Klicka gärna in på fliken ”Vi söker personal” gå in på ”Vi som sågs i Motala på Rekryteringsmässan” för att lägga in en intresseanmälan. Vi kommer därefter att fortlöpande gå igenom alla sökande. Varmt välkommen. / Mvh Mats Larsson Kindeland VD

« Tillbaka

2011-12-16

Årets julgåva går till barncancerfonden

God Jul och Gott Nytt år
Årets julgåva går till Barncancerfonden. Barncancerfonden är huvudfinansiär av svensk barncancerforskning och arbetar dessutom med att informera och stödja cancerdrabbade barn och deras föräldrar, anhöriga, vårdpersonal, forskare, skolor och allmänheten om cancer hos barn.